torsdag 8 december 2011

Frukt och yoghurt med smak av lemon curd

Oftast när man bjuder på middag vill man att desserten ska vara pampig för den är ju det sista man får. Men om middagen är väldigt mastig och man nästan måste knäppa upp byxorna innan huvudrätten, då är denna dessert helt underbar. Man kan välja frukter efter hur man själv tycker. Desserten är lätt och det blir bara som en liten svalkning för magen. / Fröken Linda

Ps. Är du mjölk allergisk går det precis lika bra med soya yoghurt och mörk choklad. (se bilden)




Frukt och yoghurt
4 port

 3 dl Turkisk Yoghurt
2 msk lemon curd

Vatten melon
honungsmelon
vindruvor
annanas
Choklad att riva över (vit, ljus eller mörk efter smak.
Blanda ihop yoghurten och lemon curden i en skål.
Skär sedan upp frukterna i små bitar och välj mängd på frukten själv. Lägg upp frukten i små skålar.
Fördela sedan yoghurten över frukten och strö lite riven choklad på toppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar