/Moster
Ps. I min variant ingår ett par matskedar konjak istället för det vita vinet. Då låter jag konjaken puttra med löken någon minut så att alkoholen försvinner. Det händer oxå att jag hoppar över löken helt och tar en tsk fänkålsfrån istället. Men det är en smaksak. Liksom om Du föredrar räkor eller kräftstjärtar.
Som förrätt till 4
1/2 hackad gul lök
1 burk Campell´s hummersoppa
3 dl grädde
1 dl vitt vin
2 dl vatten
3 msk hummerfond
Kräftstjärtar eller räkor
1 burk Campell´s hummersoppa
3 dl grädde
1 dl vitt vin
2 dl vatten
3 msk hummerfond
Kräftstjärtar eller räkor
hackad dill
Fräs löken i lite smör. Rör i allt utom skaldjuren och dillen. Låt sjuda ca 10 min. Lägg skaldjuren och låt dem bli varma. Servera med dill och krutonger eller rostat bröd.
Fräs löken i lite smör. Rör i allt utom skaldjuren och dillen. Låt sjuda ca 10 min. Lägg skaldjuren och låt dem bli varma. Servera med dill och krutonger eller rostat bröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar