fredag 4 juli 2014

Dyrt och dåligt i Visby - men det finns undantag...!

En vecka som detta (politikerveckan i Almedalen) blir det mesta dyrt och dåligt - även på ett fantastiskt matställe som Gotland/Visby. Galet mycket folk på liten plats som alla har samma dygnsrytm - å alltså ska äta exakt samma tid hela bunten - innebär långa köer, trött service, dålig service och väldigt lite mat för dyra pengar. Priset (haha!) tog nog krogen som servade korv med bröd för 82 spänn...! Tänker att det liksom inte spelar så stor roll hur mycket salviaketchup och tryffelmajjo de än öser på: det är fortfarande en "vurre mé halka" för 82 spänn!



Men det fanns undantag - tack å lov! Underbara Familjen Jessens saluhall & bar kompromissade varken på bra råvaror, god mat eller service med ett leende - trots att det var Almedalsvecka. Dessutom är jag en "sucker" för restauranger i saluhallmiljö (Ni som hängt med ett tag vet att Hambergs fisk i Uppsala också är en favorit).

 
Fiskgrytan var himmelsk, vinet perfekt - och kollegorna som käkade chokladkakan var lyriska. Väl värt ett besök, alltså!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar