Ps. Vi serverade med små tortillabröd, lite extra rödlök, avokado, lime, majs, tomater och massor av koriander. Men yoghurten glömde vi kvar i kylskåpet.
till 4 personer
1 grillad kyckling
1 stor röd lök
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
2 msk olja
1 fläska BBQ-sås
salt och peppar
Till servering: 1-2 avokado, 1 ask körsbärstomater, 1 brk majs, 2 dl matlagningsyoghurt, 1 lime i klyftor, 1 kruka koriander, bröd (surdegsfrallor eller tortillabröd).
Plocka eller riv kycklingköttet i bitar. Skär rödlöken i tunna klyftor. Hacka vitlök och chili. Hetta upp olja i en kastrull eller gryta. Fräs lök, vitlök och chili ett par minuter utan att det får färg. Lägg i kycklingen och häll i hela flaskan BBQ-sås (skaka ut det sista med lite vatten). Låt alltsammans bli varmt och smaka av med salt och peppar.
Klart att servera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar