Det blev påskmat på landet i solsken, trots allt. Förvisso inte på det egna landstället, men mycket trevligt ändå. För att inte tala om gott! På buffén fanns fyra sorters sill, lax, lammstek med salsa verde, lammkorvar, köttbullar, syrrans ostpajer och minikockarnas fantastiskt dekorerade ägghalvor. Det hela avslutades med en påsktårta med mandelmaräng och citronkräm. Och äggjakt, så klart. Med ett par kilo godis. Mätta och belåtna smälte vi maten med ett par omgångar spel. Både datoriserade och gamla hederliga. En perfekt påskdag.
/Moster
"Får vi hjälpa till?" Finaste ägghalvorna dekorerades med majonnäs, kaviar, rom, räkor och dill av sällskapets yngsta kockar.
Syrrans goda ostpajer
Maten sköljdes ned med snaps och god Ale
Evas påsktårta med mandelmaräng och citronkräm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar