lördag 24 maj 2014

Träningsläger på norra ön

Av Moster:  I vintras blev vi bjudna på en fantastisk härlig träningsdag med bastubad och god middag efteråt. När det blev vår tur att bjuda igen passade vi så klart på att ta gänget till världens vackraste ö. Under en fantastisk lördag körde sex vuxna 3-4 träningspass (morgonlöpning, högintensivt styrkepass/Casall Hit, Soma moves och intervallöpning), allt medan fem ungar nöjt lekte i solskenet. Träningshelgen avslutades med att större delen av gänget sprang Wings for Life World Run på söndagen: ett fantastiskt löplopp för välgörande ändamål - å en chans att få springa över den fantastiska bron. Underbart!


 
Men all träning krävde så klart också god mat och dryck mellan varven. Efter morgonturen blev det stor frukost med gott bröd och kaffe från Kaffestugan i Böda. När det högintensiva träningspasset var över bjöds det korvar från Rosas handel tillsammans med couscoussallad, en fruktig grönsallad med melon och kall yoghurtsås. Och så fort Soma Moves-passet var avklarat blev det "sliskfika" med kardemumma- och kanelbullar från Kaffestugan. Och slutligen serverades det grillad lax med äppelglaze när intervallerna var färdig löpta.

 
Självklart bjöds det på efterrätt också: Medan barnen gjorde sina egna strutglassar fick de vuxna bondmorans goda chokladkaka med nötkola och flingsalt till vaniljglassen.
 
 
 
Behöver jag säga att det var på stela ben och trötta kroppar vi anlände till Kalmar dagen därpå....?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar