/Moster
Som fördrink bjöd jag på bubblig blodapelsin med smak av timjan. Den övriga menyn bestod av:
Räk- och mangosallad med chili, avokado och koriander
Kallrökt lax med lime
Svampröra/Bröllopsröra från Dalen
Kycklingbullar med mangochutney (serverade dem med smörstekt salvia)
Varm kronärtskocksröra
Marinerad zucchini med mozzarella
Tomatsallad med dill och fetaost
På bordet fanns också grönsallad, marinerad oliver, stenugnsbakat bröd och tryffelolja att doppa brödet i. Och till kaffet blev det vit kladdkaka med lime och kladdkaka med mjölkchokladtryffel (har tidigare bjudit på "kladdkaka black and White" - se här - men då gjorde jag Leilas variant på kladdkaka). Men kvar i ugnen stod alltså vad som skulle blivit chevrégratinerade rödbetor med honung och pinjenötter. Dessutom avböjde tjejerna Serranoskinkan och salamin i brist på plats i magen: löjligt.... ! ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar