Ingredienser
16 skivor tunnskivad kycklingfilé
150 g Philadelphiaost
½ dl riven parmesanost
1 kruka basilika
150 g Philadelphiaost
½ dl riven parmesanost
1 kruka basilika
(16 bitar soltorkade tomater)
1½ dl vitt vin
3 dl vispgrädde
½ grönsaksbuljongtärning
½ dl vatten
2 pkt salladslök, skurna i bitar
½ citron, i klyftor
1 liten röd chili, strimlad
Salt och svartpeppar
1½ dl vitt vin
3 dl vispgrädde
½ grönsaksbuljongtärning
½ dl vatten
2 pkt salladslök, skurna i bitar
½ citron, i klyftor
1 liten röd chili, strimlad
Salt och svartpeppar
Gör såhär
Sätt ugnen på 200°C. Blanda Philadelphia och parmesanost. Lägg ut kycklingskivorna på en bänk, krydda med salt och peppar. Lägg ett basilikablad på varje skiva och fördela Philadelphiaosten i klickar på kycklingskivorna. Rulla till jämna rullader. Blanda grönsakerna på en plåt med 2 msk olivolja, salta och peppra. Rosta i ugnen 5-6 min. Bryn rulladerna, med skarven neråt, i stekpannan. Lägg över rulladerna på plåten med grönsakerna och tillaga 5 min i ugnen. Slå i vin och buljongtärning i stekpannan. Koka upp och tillsätt vispgrädden. Låt koka ihop 5 min och red ev med majsstärkelse. Hacka några basilikablad och tillsätt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar