Marinad (bäst blir det med koncentrerad apelsinjuice, men i brist på använde vi en dl av den vanliga frukostjuicen): ca ½ dl koncentrerad apelsinjuice, 2 msk balsamvinäger, ½ dl rapsolja, 2 skivade vitlöksklyftor och ½ röd chili samt salt och peppar.
söndag 11 augusti 2013
Kycklingspett
Till en av sommarens grillkvällar gjorde vi kycklingsspett som marinerades i apelsin, chili och balsamvinäger. Som tillbehör serverades en couscoussallad, en enkel yoghurtsås - å en alldeles fantastisk solnedgång!
Marinad (bäst blir det med koncentrerad apelsinjuice, men i brist på använde vi en dl av den vanliga frukostjuicen): ca ½ dl koncentrerad apelsinjuice, 2 msk balsamvinäger, ½ dl rapsolja, 2 skivade vitlöksklyftor och ½ röd chili samt salt och peppar.
Marinad (bäst blir det med koncentrerad apelsinjuice, men i brist på använde vi en dl av den vanliga frukostjuicen): ca ½ dl koncentrerad apelsinjuice, 2 msk balsamvinäger, ½ dl rapsolja, 2 skivade vitlöksklyftor och ½ röd chili samt salt och peppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar