måndag 13 juni 2011

Villa Söderås

av Moster

För en tid sedan konfererade jag på Villa Söderås på Lidingö. Vacker omgivning och god mat. Till eftermiddagskaffet den första dagen serverades en minitårta, ungefär två munsbitar stor. Förutom att den var god var den oxå urgullig. Jag tänker mig att liknande går att göra med hjälp av en vanlig tårtbotten och en rund pepparkaksform. Lägg drottningssylt och vaniljkräm mellan bottnarna, lite vispgrädde ovanpå och toppa med jordgubbar och riven vit choklad. Och "kakspillet" som blir över från tårtbottnarna, vad ska det användas till? Tja, varför inte till "cake-pops"?



Ps. En rolig detalj var att varje rum hade utrustats med en samling recept från de hotell och konferensanläggningar som ingår i samma koncern som Villa Söderås. Mycket gott att inspireras av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar