torsdag 7 april 2011

Snabb Cheesecake i glas

- av Fröken Lindas Moster

Jag vill gärna att en brunch ska avslutas med något sött. Och fixar jag brunch hemma har jag sällan lust att duka upp samma svulstiga dessertbuffé som restaurangerna erbjuder (fast det har hänt, det med). Ibland blir det muffins, ibland morotskaka. Och ibland blir det cheesecake i glas som går att förbereda.

Ps. Fler efterrätter i glas som passar bra på brunchbordet hittar du här: 



Till fyra: Blanda 1 brk kesella med 1 dl lemon curd. Blanda 1 pkt tinade frysta blåbär (ca 200g) med 1 msk socker. Fördela blåbären i glas. Toppa med citroncréme och 4 krossade digestivekex.

Ps. Det här är vårt bidrag till "Månadens söta" hos Söta saker.

1 kommentar:

  1. Det receptet passar mig för det verkade otroligt smidigt, ska testa till helgen.
    Sarah

    SvaraRadera