söndag 31 mars 2013

Påskmiddag

Det blev påskmat på landet i solsken, trots allt. Förvisso inte på det egna landstället, men mycket trevligt ändå. För att inte tala om gott! På buffén fanns fyra sorters sill, lax, lammstek med salsa verde, lammkorvar, köttbullar, syrrans ostpajer och minikockarnas fantastiskt dekorerade ägghalvor. Det hela avslutades med en påsktårta med mandelmaräng och citronkräm. Och äggjakt, så klart. Med ett par kilo godis. Mätta och belåtna smälte vi maten med ett par omgångar spel. Både datoriserade och gamla hederliga. En perfekt påskdag.

/Moster


 De fyra sillarna på bordet var äppelsill, citronsill, senapssill och romsill



"Får vi hjälpa till?" Finaste ägghalvorna dekorerades med majonnäs, kaviar, rom, räkor och dill av sällskapets yngsta kockar.


Syrrans goda ostpajer


Maten sköljdes ned med snaps och god Ale


Evas påsktårta med mandelmaräng och citronkräm


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar